Spring til indhold

Om InOut

InOut er en virksomhed, der fremstiller et alternativ til de klassiske aluminiums drivhuse. Aluminium er ikke miljøvenligt, da det ikke er et fornybart materiale og meget energikrævende at fremstille. Desuden savner aluminium træets naturlige æstetik.

InOut er fremstillet i Kebony upcycled træ, som du kan læse mere om her på siden og galvaniserede stålbånd og beslag.

InOut er udviklet af designeren Lars Thøgersen og arkitekt Bryndis Stefansdottir i samarbejde med ekspertise i produktionslinjer.

InOut er en virksomhed, der har begrænset administration og salgspersonale til fordel for kunderne, så produktet kan holde en prissætning, der er sammenlignelig med andre kvalitetsdrivhuse. Vi samarbejder med en række havecentre og planteskoler, der fokuserer på planterne og livet i haven. Der vil hele tiden komme nye samarbejdspartnere til, hvor en eller flere InOut modeller bliver opstillet, så kunderne kan se og opleve InOut i virkeligheden.

InOut kan kun købes på InOuts egen hjemmeside.

”Vi har bestræbt os på at skabe et trædrivhus med stor enkelthed og elegance, med et minimeret materiale forbrug og med mulighed for at gøre drivhuset autonomt med egen el- produktion og vandopsamling. Desuden ville vi lave et egentlig byggesystem, der gjorde op med de relativt komplicerede systemer, der findes i andre drivhuse. Det er samtidig en meget stærk og bæredygtig konstruktion.”
Lars Thøgersen
Designer
InOut er konstrueret på en måde, så du selv kan montere det efter illustrerede anvisninger. Ønsker man alligevel hjælp til monteringen, kan du kontakte os her på hjemmesiden – eventuelt i forbindelse med dit køb og aftale nærmere.

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at huske, at du er logget på. Hvis du udfylder en kontaktformular, bruger vi cookies til at huske dine oplysninger til en anden god gang.