Spring til indhold

Handelsbetingelser

Når du har fundet den model og størrelse på modellen i konfiguratoren og du vil bestille skal du være opmærksom på følgende trin i bestilling, betaling og levering:

  1. Når du er klar til at bestille skal du afslutte med at betale depositum på 8.000,- DKK. Din bestilling vil først gå i ordre når de 8.000 er modtaget.
  2. Der vil normalt være 2-3 ugers leveringstid. Nogle perioder mindre. Du vil få en mail senest 8 dage efter din bestilling med angivelse af hvornår dit køb forventes produceret og leveret.
  3. 8 dage inden din leverance vil du modtage en opkrævning på restbeløbet af dit køb. Leverance vil ikke ske før din restbetaling er registreret hos os.
  4. Din leverence kommer som 2 partier:
   • Alt glas med special vogn direkte til din adresse.
   • Alt øvrigt for selve InOut konstruktionen; Træ profiler, stålbånd, beslag, skruer, monteringsvejledning osv. Er pakket i basis version + de ekstra fag / moduler du har bestilt.
  5. Varerne leveres med fragtmand.
  6. Du modtager besked inden 48 timer inden leverance og vi anbefaler du er til stede ved levering, med mindre andet er aftalt.
  7. Vi gør opmærksom på at glasset leveres løst. Derfor bør du lægge 3 strøer ved en mur, hvor glasset kan stå. OBS: Glas bør ikke ligge ned og ikke stå i direkte sollys når de står samlet.

 

Bemærk:

Hvis du ikke indbetaler restbeløbet ved opkrævning er dit depositum på 8.000,- ved bestilling tabt. Din vare er ved opkrævning af restbeløbet blevet produceret specielt til dig og kan ikke tages retur.


Persondatapolitik hos InOut.dk

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos InOut.dk

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

InOut.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

   • Besøger vores hjemmeside
   • Gennemfører et køb af vores produkter
   • Opretter en kundekonto
   • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
   • Anmelder vores hjemmeside
   • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på inout.dk er InOut ApS, Svend Vonveds Vej 1. 2300 København S.

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet (XXX måneder/år) efter, at du har modtaget din vare.

 

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, med henblik på levering af dine indkøb.

Vi har vores betalingssystem hos Stripe.com, som fungerer som vores databehandler i forbindelse med betaling. Alle betalingsoplysninger som f.eks. kreditkortoplysninger som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Stripe.com’s datacentre i EU. InOut har ikke adgang til disse oplysninger.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

   • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
   • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@inout.dk

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at huske, at du er logget på. Hvis du udfylder en kontaktformular, bruger vi cookies til at huske dine oplysninger til en anden god gang.