Bæredygtighed

InOut har i samarbejde med Kebony fået mulighed for at gøre vores modeller endnu mere bæredygtige.

Kebony er en norsk patenteret behandling af træ; bl.a. Pinus Radiata (bjergfyr), eller andre nåletræer.

Kebony® teknologien ændrer træ ved at danne stabile, fastlåste furan polymerer i dets cellevægge. Disse øger træets dimensionsstabilitet, samt holdbarhed og hårdhed. Processen er baseret på imprægnering med furfurylalkohol, som er fremstillet af vegetabilsk landbrugsproduktaffald. Kebony bruger således et plante-afledt affaldsprodukt til at give forbedret styrke og holdbarhed til et andet planteprodukt – nemlig træ.

Lang levetid selv i udendørs skandinavisk klima

Kun materialer fra bæredygtigt forvaltede skove

Ingen giftige eller skadelige imprægneringsmidler

Modstanddygtig mod svamp, råd og andre træødelæggende mikroorganismer

Kebony er et rigtigt godt valg til al udvendig brug af træ. Det giver lang holdbarhed, er miljømæssigt bæredygtigt og med lavt eller intet vedligehold. Kebony har lang levetid, selv i det skandinaviske klima.

Kebony er en høj kvalitets varer, derfor er den også relativ dyr.

Det skyldes bl.a. At Kebony har nådesløse kvalitetskrav og at produktporteføljens tyngde ligger på terrassebrædder og facadebeklædning. For begge gælder det, at kun lange fejlfrie længder kan sælges: f.eks. Kan en harpikslomme eller ubehandlede områder et sted på brættets resultere i hele brættet kassereres.

InOut er designet med en del korte længder. Derfor kan vi udnytte fuldt behandlet Kebony, ved at skære den del ud, vi heller ikke godkender.

InOut Kebony recycled er et høj kvalitets produkt, ligesom vores ubehandlede Robinie modeller, der fra naturens hånd er gjort ekstra bestandigt.

Med InOut Kebony recycled løfter vi “waste to value” og forbedre vores bæredygtighed yderligere.

 

InOut er også designet efter principper for ”design for dis-assembly”. Altså et konstruktionsprincip der gør at alle dele kan skilles i sine original materialer og genbruges, den dag det måtte skulle fjernes.

 

Som noget nyt tilbyder vi også lukkede fag / sektioner til InOuts modeller. Det kan tjene flere formål; lukke for indkig udefra, eller måske en side mod en nabo eller et plankeværk. Du kan også lukke en hel ende af dit InOut, så det kan blive et opbevaringsrum, værksted eller lign. Eller bare fordi det passer på stedet. Faktisk er det en løsning, der er blevet efterspurgt af flere kunder: lukkede sektioner.

Update cookies preferences