Patenteret byggesystem

Industrialiseret produktion

Simpel montage

Stærk og holdbar konstruktion

Mindre materialeforbrug

Hvad er InOut?

InOut lader dig nyde aftenerne i haven i flere af årets dage, end det skandinaviske vejr ellers tillader. Når solens varme forsvinder, kan du trække ind i InOut med aftenkaffen eller resten af rødvinen. Det gælder uanset om kalenderen siger forår, efterår eller vinter – der skal ikke mange spinkle solstråler til at gøre det lunt bag glasset. Derfor kan dine planter og nysåede grøntsager også få ro til at gro uanset, hvilket vejr året byder på.

InOut er et byggekoncept, der giver mulighed for en smuk trækonstruktion til glashuse, herunder drivhuse, orangerier, udestuer eller lignende.

Byggesystemet er patenteret, da det er en unik kombination af stål og træ; ”En symbiose mellem træ og stål, der får det bedste ud af begge dele”; Stålet giver styrke og en skjult samlingsmetode og kun træet er synligt i konstruktionen. På den måde er der opnået en stabil og stærk konstruktion med maksimal styrke med minimalt materiale forbrug
.
Byggesystemet er desuden kendetegnet ved, at kun et enkelt for- og bag profil anvendes til alle bygningens komponenter og dermed opnås en industrialiseret og effektiv produktion. Byggesystemet har et meget enkelt samleprincip, der give stor styrke og en enkel montage. Enkeltheden og profilets karakter giver samtidigt InOut et smukt og elegant udtryk.
Update cookies preferences