Spring til indhold

InOut Orangeri

InOut Orangeri er den største InOut model. Sideindgangen gør meget for pladsoplevelsen i InOut Orangeri og giver dig mulighed for flere planter eller bedre plads til møbler og hyggelige aftener med selskab. Det er en fordel at anlægge en gulvbelægning i hele InOut Orangeri, fordi det giver dig friere mulighed for indretning af rummet, så du kan finde din balance mellem nytteplanter og møblering.

Træsokkel

InOut kan leveres med ekstra sokler til henholdvis punktfundament (22x120mm) eller til støbt fundament (22x60mm)

Lukkede fag

Lukkede fag giver dig mulighed for at afskærme dele af dit InOut. Et lukket fag går fra bund til top af et sidepanel. Se evt galleri for inspiration til hvordan lukkede fag ser ud.

Indhold

Bestilling

Dit InOut bliver leveret 2-4 uger efter depositum er betalt, alt afhængigt hvilken model du bestiller. Er der noget vi bør vide ved levering kan du evt skrive det i kommentar feltet på betalingsiden.

Vælg en InOut model og gå til bestilling. Vi vil efterfølgende ringe dig op og gennemgå ordren med dig.

Når ordren er blevet gennemgået med en sælger, og vi har sikret os at vi har alle oplysninger sender vi en faktura (depositum) på 20% ordrens værdi.

Efter 2-4 uger er vi klar til at levere og vi sender dig regning på restbeløbet. Dit InOut bliver afsendt med en fragtmand. Du behøver ikke være hjemme til modtagelsen.

Vælg størrelse

InOut Orangeri O4x6X1 med indgang fra siden, 2 døre og 2 automatiske kip ventilationer. 

Tekniske informationer

Farve Træ, mørk
Materiale Kebony Upcycled træ, stål
Glastype 4 mm hærdet glas
Højde i cm 270.00
Kvadratmeter 10.8

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at huske, at du er logget på. Hvis du udfylder en kontaktformular, bruger vi cookies til at huske dine oplysninger til en anden god gang.