InOut Circle

InOut Circle er et trædrivhus der både giver en visuel flot oplevelse og god plads til gæsterne. Med en diameter på 4 meter og hele 3,2 meter til toppen vil InOut Circle bogstavelig talt give dig en oplevelse af højt til loftet, der rummer mange muligheder med møbler, planter og hyggeligt selskab.

Det er en fordel at anlægge en gulvbelægning i hele InOut Circle, fordi det giver dig friere mulighed for indretning af rummet, så du kan finde din balance mellem nytteplanter og møblering.

InOut Circle Ci20

Glastype4 mm hærdet glas
Højde i cm320 cm
Diamter400 cm
Kvadratmeter12.6 m2
Punktfundamenter11
Skydedøre2
Ventilation1 centerhat
 • Bestilling og levering

  Vælg en InOut model og udfyld formularen. Vi kontakter dig efterfølgende gennemgår ordren med dig.

  Når din ordre er blevet gennemgået med en sælger, sender vi en faktura (depositum) på 20% ordrens værdi.

  Efter 2-4 uger er vi klar til at levere og vi sender dig regning på restbeløbet. Dit InOut bliver afsendt med en fragtmand. Du behøver ikke være hjemme til modtagelsen.

 • Sokkel

  Til punkt fundament eller støbt fundament

  InOut monteres som udgangspunkt på skruefundament, men kan også monteres på  punktfundament (22x120mm) eller til støbt fundament (22x60mm)

 • Lukkede fag & paneler

  Det er muligt at tilføje lukket fag eller paneler. Se evt galleri for inspiration til hvordan lukkede fag paneler ser ud.

Tilpas din InOut Circle

Dette er en ikke bindende forspørgsel.

Vi kontakter dig efterfølgende og gennemgår forspørgselen med dig, og sørger for at vi har alle de oplysninger vi skal bruge. Derefter sender vi en faktura på depositum. Først når depositum er betalt er ordren bindende.

OBS! Ved brug denne formular accepterer du samtidigt at InOut må kontakte dig enten pr. telefon eller mail vedrørende din forespørgsel. Dine kontaktdata vil ikke blive brugt i anden sammenhæng og ikke delt med 3. part. Du kan udelade telefonnummer hvis ikke du ønsker at blive konktatet telefonisk.

{total-price}

Inklusiv moms og levering
Update cookies preferences