Spring til indhold

InOut Lean Solo

For mange er drivhuset et sted hvor man finder sine hjemmedyrkede tomater og agurker, og indretter med krukker, plantesække og små spirer. For andre er det en hyggekrog hvor man nyder en kølig drink eller forlænger sæsonen med en kop kaffe.

InOut Lean er en hel lille familie: Lean Solo er et fritstående glashus med ensidig hældning og samtidig den model, der efterkommer et kundeønske: ”Kun” 248 cm på den høje side og dermed under de 250 cm som mange steder er begrænsningen på sekundært byggeri. Grund målene er som InOut Classic og fås fra en kvadratisk LS4x4 til  Lean Solo LS4x6.

Træsokkel

InOut kan leveres med ekstra sokler til henholdvis punktfundament (22x120mm) eller til støbt fundament (22x60mm)

Lukkede fag

Lukkede fag giver dig mulighed for at afskærme dele af dit InOut. Et lukket fag går fra bund til top af et sidepanel. Se evt galleri for inspiration til hvordan lukkede fag ser ud.

Indhold

Bestilling

Dit InOut bliver leveret 2-4 uger efter depositum er betalt, alt afhængigt hvilken model du bestiller. Er der noget vi bør vide ved levering kan du evt skrive det i kommentar feltet på betalingsiden.

Vælg en InOut model og gå til bestilling. Vi vil efterfølgende ringe dig op og gennemgå ordren med dig.

Når ordren er blevet gennemgået med en sælger, og vi har sikret os at vi har alle oplysninger sender vi en faktura (depositum) på 20% ordrens værdi.

Efter 2-4 uger er vi klar til at levere og vi sender dig regning på restbeløbet. Dit InOut bliver afsendt med en fragtmand. Du behøver ikke være hjemme til modtagelsen.

Vælg størrelse

InOut Lean Solo LS4x4 er et drivhus med hælding på tag, 2 døre og 2 vinduer til ventilation. LS4x3 versionen kræver kun 6 punktfundamenter.

Tekniske informationer

FarveTræ, mørk
MaterialeKebony Upcycled træ, stål
Glastype4 mm hærdet glas
Højde i cm248.00
Bredde i cm250.00
Længde i cm250.00
Kvadratmeter6.3

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at huske, at du er logget på. Hvis du udfylder en kontaktformular, bruger vi cookies til at huske dine oplysninger til en anden god gang.