Den varme sommer har forladt os – og lad os håbe corona også forsvinder – eller i hvert fald minimeres.


Det har været et begivenhedsrigt år for InOut. Der er kommet mange nye glade kunder til, der nyder at kunne forlænge sommeren og havelivet, så man kan være indenfor – udenfor og nyde efterårets farver i haven i deres nye InOut.


Der kom flere nye modeller til i 2021:

InOut Circle er vores første runde model. Eller rettere; Den er 20-kantet og hele 4 m i diameter. Det giver en visuel flot oplevelse, god plads til gæsterne og højt til loftet: hele 3,2 meter til toppen, hvor den store ”kineserhat” løfter sig automatisk når de varme sommerdage kræver udluftning. 2 skydedøre der kører indvendigt.

Læs mere

InOut Lean Solo

Vi har haft mange henvendelser fra kunder der lokalt har været begrænset af byggehøjdekrav for sekundært byggeri (f.eks. drivhus) på 250 cm. Både vores Classic og Orangeri modeller er 270 cm.


Derfor har vi udviklet InOut Lean Solo med ensidig hældning (15 grader) og en højde på 248 cm (på træsokkel). Lean Solo vil i løbet af vinteren 2021-22 blive grundmodel for vores nye Lean Against modeller, der kommer til foråret 2022 i flere versioner. Alle til at bygge op af en væg. Det vil du høre mere om i næste nyhedsbrev.

Kommer snart!
Ring og hør nærmere på +45 31 78 10 00

eller kontakt@inout.dk

InOut er først og fremmest et byggesystem. Vi tegner også forslag for vores kunder og et af de smukkeste resultater er blevet denne 7,5 x 3,2 m overdækkede terrasse, med store facade partier der kan åbnes, Indbygget skur og lukkede paneler mod skur og mod nabo. Bygningen ligger i skel.

For mere information:
+45 31 78 10 00 eller kontakt@inout.dk

Byggesystemet InOut kan også skaleres. I samarbejde med Lendager Up arkitekter fik vi i foråret 2021 også skabt et Gårdhavehus på Straussvej i Sydhavn, København. Der har mange beboere hver dag glæde af det centralt placeret Gårdhavehus med genbrugs termoruder og InOut XL byggesystem i Kebony Upcycled. Fronten har to store facadepartier der kan åbnes op og i hjørnet er et bassin med noget af det vand der løber gennem den ny renoverede gårdhave der er et forsøgs projekt gennemført af Københavns Kommune kaldet ”Fremtidens Gårdhave”. Huset er 30 kvm.

Vi designer og udvikler nyt tilbehør til InOut i løbet af vinteren og de nye modeller kommer alle sammen efterhånden på hjemmesiden, så hold øje med alt der sker der. Lad os vide hvis der er noget vi kan hjælpe dig med; så du kan være indenfor – udenfor i InOut. Hilsen InOut Teamet.

For mere information:
+45 31 78 10 00 eller kontakt@inout.dk